'The road to succes is always
under construction'

Online adverteren (SEA)

Wil je graag snel succes in de vorm van meer online exposure, op de juiste zoekwoorden gevonden worden in Google en meer relevante bezoekers naar je website? Dan is online adverteren een goede optie. Dit kan bijvoorbeeld via Google Ads, Microsoft Advertising (voor Bing) of via Social Media zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Het is goed om vooraf na te denken over wat je precieze doel is als je gaat adverteren. Wat wil je vertellen, en wat wil je dat mensen doen? Ik help je door dit proces en stel ook vooraf een reëel budget met je vast. Vervolgens bouw ik de online campagnes, zorg ik voor de monitoring ervan en stuur ik je wekelijkse of maandelijkse voortgangsrapportages.

Waarom Woodapples?

Ik bén mijn bedrijf. Persoonlijk contact en korte lijnen gegarandeerd.  Als allround online marketeer help ik je met vrijwel alle facetten van jouw online bedrijf. Je hoeft dus niet voor elke discipline een aparte expert in te schakelen. Woon of werk je in de omgeving van Weert (Limburg of Noord-Brabant?) Dan kom ik graag bij je op de koffie voor een persoonlijk gesprek. Woon je verder weg? Dan zijn skype, telefoon, WhatsApp en e-mail onze beste vrienden.