'SEO is not about Google, 
it's about the users'

Hoger scoren in Google (SEO)

Je hebt veel tijd, werk en geld gestopt in een prachtige website. Je bent trots op jouw online visitekaartje! Maar scoren in Google: ho maar. De zoekmachine plaatst jouw concurrenten steevast op de eerste pagina en jouw website verdwijnt in de vergetelheid. 
Je vraagt je af wat je kunt doen om je zichtbaarheid in Google, maar ook in andere zoekmachines als Bing, te vergroten. Maar je hebt geen idee waar te beginnen. Het komt erop neer dat jij vooral hard werkt voor jouw website, maar jouw website nog niet echt voor jou. Tijd om de boel eens wakker te schudden! 

Een website moet jou natuurlijk geld opleveren, niet kosten. SEO (search engine optimization) is een heel bijzonder spel. De inzet is hoog: precies op het juiste moment dát antwoord geven dat nodig is en zo precies de juiste mensen trekken. Dat doe je door de klantvraag en jouw aanbod zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. SEO is geen sprint, maar een marathon. Het bestaat uit heel veel verschillende onderdelen, waaronder bijvoorbeeld een zoekwoorden onderzoek. Ik kan niet wachten om je meer te vertellen over de mogelijkheden!


Waarom Woodapples?

Ik bén mijn bedrijf. Persoonlijk contact en korte lijnen gegarandeerd. Als allround online marketeer help ik je met vrijwel alle facetten van jouw online bedrijf. Je hoeft dus niet voor elke discipline een aparte expert in te schakelen. Woon of werk je in de omgeving van Weert (Limburg of Noord-Brabant?) Dan kom ik graag bij je op de koffie voor een persoonlijk gesprek. Woon je verder weg? Dan zijn skype, telefoon, WhatsApp en e-mail onze beste vrienden.


Woodapples SEO teksten