SEO teksten laten schrijven

'These are not just words,
but minds alive on the screen'

SEO teksten laten schrijven

Yes! Het design van je nieuwe website is klaar. Maar nu. Nu moeten er teksten komen. En niet alleen als opvulling. Je wil graag teksten die op en top kloppen, jouw passie uitdragen en tegelijkertijd zijn geschreven voor jouw doelgroep. En je wil natuurlijk ook graag gaan bloggen als alles live staat. Oh, en dan moet je ook nog rekening houden met Google en andere zoekmachines... Ik begrijp heel goed dat je spontaan in een writer's block schiet en geen woord meer op je scherm krijgt.  

Gelukkig kun je het schrijven van je SEO teksten en blogs uitbesteden aan mij. Jij mag je verhaal doen, ik maak er een mooi geheel van. Mijn specialiteit is het schrijven van SEO teksten die voor ieder niveau prettig leesbaar en begrijpelijk zijn. Zonder al teveel poespas. En daarbij zorg ik dat wat jij belangrijk vindt en wil uitdragen samenkomt met de wensen van jouw doelgroep.


Waarom Woodapples?

Ik bén mijn bedrijf. Persoonlijk contact en korte lijnen gegarandeerd. Als allround online marketeer help ik je met vrijwel alle facetten van jouw online bedrijf. Je hoeft dus niet voor elke discipline een aparte expert in te schakelen. Woon of werk je in de omgeving van Weert (Limburg of Noord-Brabant?) Dan kom ik graag bij je op de koffie voor een persoonlijk gesprek. Woon je verder weg? Dan zijn skype, telefoon, WhatsApp en e-mail onze beste vrienden.


Woodapples SEO teksten