'"We don't have a choice on whether we DO Social Media,
the question is how well we do it'

Social Media hulp

Sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is dus als bedrijf niet meer de vraag of je actief moet zijn op Social Media, maar hoe. Op welke platforms zit jouw doelgroep? En hoe kun je ze het best bereiken? Pak de kans om jouw bedrijf, identiteit, autoriteit en dagelijkse activiteiten te laten zien aan de buitenwereld. 

Maar dan...dan moet je wekelijks leuke en interessante Social Media berichten verzinnen, er een leuk plaatje bij te zoeken en de berichten ook nog op allerlei platforms (met allemaal een verschillende gebruiksaanwijzing) posten. Lastig! Gelukkig neem ik je dit werk met liefde uit handen. Samen met jou bepaal ik een leuke en effectieve Social Media strategie en ik houd je maandelijks op de hoogte van de resultaten.

Waarom Woodapples?

Ik bén mijn bedrijf. Persoonlijk contact en korte lijnen gegarandeerd.   Als allround online marketeer help ik je met vrijwel alle facetten van jouw online bedrijf. Je hoeft dus niet voor elke discipline een aparte expert in te schakelen. Woon of werk je in de omgeving van Weert (Limburg of Noord-Brabant?) Dan kom ik graag bij je op de koffie voor een persoonlijk gesprek. Woon je verder weg? Dan zijn skype, telefoon, WhatsApp en e-mail onze beste vrienden.