'Let your website work for you'

Je eigen website

Een website is al lang niet meer enkel een online visitekaartje.
Het is de ultieme marketingtool, een platform om jouw producten, diensten en expertise te laten zien.  Een website hoort voor jou te werken! Daar komen een aantal dingen bij kijken, zoals een fris design, logische indeling, goede teksten, vlekkeloze techniek en krachtige call-to-actions. Een website bouw je niet 'even' tussendoor. Het vergt gedegen denkwerk zodat de online basis van jouw onderneming staat als een huis. Heb je hulp nodig bij het maken van een website? Neem dan contact met me op. 

Vanuit mijn huiselijke werkplek in Weert (Limburg) zorg ik voor de fundering waarop jij verder kunt bouwen.  Ik hou van transparantie; daarom vertel ik je hier alvast dat ik geen doorgewinterde technische webbouwer ben. Die expertise heb ik simpelweg niet. Ik gebruik het platform Jimdo, waar ik ook deze website op gebouwd heb. Het voordeel hiervan is dat de techniek al helemaal in orde is en jij straks ook op een makkelijke manier jouw eigen website kunt updaten en bijhouden. 

Waarom Woodapples?

Ik bén mijn bedrijf. Persoonlijk contact en korte lijnen gegarandeerd.  Als allround online marketeer help ik je met vrijwel alle facetten van jouw online bedrijf. Je hoeft dus niet voor elke discipline een aparte expert in te schakelen. Woon of werk je in de omgeving van Weert (Limburg of Noord-Brabant?) Dan kom ik graag bij je op de koffie voor een persoonlijk gesprek. Woon je verder weg? Dan zijn skype, telefoon, WhatsApp en e-mail onze beste vrienden.