'Zoeë lang ve nog wat te 
knoeëtere hebbe, moge ve neet klage'

SEO Limburg

 
Ik ben gek op good old-fashioned Limburgse gezegdes, zoals die hierboven. De prachtige volkswijsheden bekken nu eenmaal lekker in mijn favoriete dialect. Nu is dat in mijn geval het Weerts Limburgs. Maar er zijn natuurlijk tientallen, zo niet honderden varianten hierop. Maar goed, dat is niet waarom je op deze pagina terecht bent gekomen. Je bent op zoek naar een SEO-specialist uit of in Limburg. Iemand die je kan helpen om je website hoger te laten ranken in Google. Misschien landelijk, misschien specifiek in jouw Limburgse regio. Of misschien wel allebei. 

 Nu kan ik je gelukkig geruststellen: je bent op de juiste plek beland. Want naast mijn liefde voor het Limburgse dialect weet ik ook het een en ander van online marketing. En kan ik je helpen om de geliefde eerste pagina van Google, of welke andere zoekmachine dan ook, te bereiken. SEO is niet alleen een kwestie van geduld, maar ook van weten waar je op moet letten en contant aan de juiste knoppen blijven draaien om het juiste resultaat te bereiken. 

Meer weten over SEO?

 Of geloof je het wel en wil je gewoon dat ik het voor je fiks? In beide gevallen nodig ik je uit voor een kop (of tas) koffie, natuurlijk met een lekker stökste Limburgse vlaai.