Mediatic

Elke week (her)schrijf ik meerdere blogs en SEO teksten voor dit fullservice contentmarketingbureau.

Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis

Sinds begin 2019 beheer ik de Social Media accounts van De Basis in Weert. En ik schrijf en plaats ik geoptimaliseerde blog- en nieuwsberichten. 

Arléne uitvaart

Sinds begin 2018 optimaliseer en schrijf ik teksten, spreuken en blogs voor de website en Social Media kanalen van Arléne uitvaart uit Nederweert. Ook beheer ik de Google Ads campagnes voor dit bedrijf en optimaliseer ik de website doorlopend.

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Een van de grootste assurantietussenpersonen in Nederland. Mijn werk voor dit bedrijf was zeer divers en bestond voornamelijk uit bloggen, social media beheer/advertisement en het beheren van Google Ads campagnes.


Tanzania Safari Tour

Voor Tanzania specialist Tanzania Safari Tour heb ik een groot deel van de webteksten een frisse update gegeven en SEO proof gemaakt.

Slampaq Solutions

In samenwerking met Slampaq, een webdesign- en marketingbureau uit Weert, schrijf ik webteksten voor hun klanten. Enkele voorbeelden:  Broods fijnmetaal, Wolfsbergen Osnabrug, Refill Coffee Service en Café Zig Zag.

BeauClinic

In 2017 heb ik alle teksten geschreven voor de nieuwe website van BeauClinic Skin Experts. En nog steeds schrijf ik maandelijks een blog voor dit mooie bedrijf.

Wassen.nl

In 2018 heb ik alle wasmachine productteksten voor wassen.nl geschreven.

Fysiotherapie van der Heyden

De SEO teksten op de website van deze fysiotherapeut in Vlijmen zijn van mijn hand.

De wereld in 27 vakantiedagen

Heerlijk, teksten schrijven over alle soorten reisbestemmingen! Ik werk al sinds 2016 voor 27vakantiedagen.nl en heb inmiddels wel honderden geoptimaliseerde teksten en blogs geschreven voor hun website.