Klanten vertellen

Ik werk met hart en ziel en ben pas tevreden als mijn opdrachtgevers dat ook zijn. Het geeft een geweldig gevoel om iemand te helpen bij de realisatie van een droom. Ik laat je graag zien hoe mijn opdrachtgevers de samenwerking met mij ervaren. Zo weet je meteen wat je aan me hebt.


 "Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen bij het schrijven van teksten en blogs en ook verstand had van SEO teksten. Ik wilde meer gevonden worden in Google en wilde ook nog eens iemand die mij zou snappen. Die mijn passie voor werkgeluk en solliciteren begreep. En toen vond ik Kristel! Zij kan gewoon zoveel! Ze leeft zich supersnel in, weet wat je doelgroep nodig heeft, snapt direct waar het over gaat, ze maakt mooie leesbare teksten die ook nog eens zo SEO proof zijn dat je gevonden wordt! En ook dat de doelgroep het snapt. Kristel is ook een kei in Google Analytics en door haar teksten schoten die cijfers omhoog. Ze denkt met je mee n levert wat ze beloofd. Daarbij is Kristel ook nog een leuk mens! Ik beveel haar van harte aan!"


Wendy Goudzwaard,
Goudzwaard Coaching & Training

“Kristel (en daarmee Woodapples online Marketing) schrijft geweldige teksten en is bijzonder prettig om mee samen te werken. Niet alleen zijn haar teksten inhoudelijk sterk, ook qua SEO staat ze haar mannetje. Aanrader dus!”


Aäron van der Sanden,
Mediatic

“We werken sinds een half jaar samen met Kristel en dit bevalt ons heel goed. Ze begrijpt ons beroep en kan dit heel mooi verwoorden in teksten voor website en sociale media. Ze ontzorgt ons en dat is heel fijn!”


Sonja Baetsen,
Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis

Ik heb Kristel een aantal jaar geleden leren kennen tijdens een cursus weekend Masterson Method voor paarden. Nadat ik mn eigen bedrijf gestart ben in equine bodywork wilde ik daar graag een mooie website bij hebben. Voor het schrijven van de stukken moest ik meteen aan Kristel denken aangezien ze dezelfde liefde voor paarden heeft en dat praat wel makkelijk als er tekst geschreven moet worden. Maar er komt veel meer kijken bij het opzetten van een website en ook daar heeft Kristel me enorm bij geholpen. Ze heeft de opzet van de website grotendeels gedaan, denk dan aan waar komt welke tekst, de indeling, welke foto’s, etc’s. En uiteraard heeft Kristel er voor gezorgd dat de tekst op de site lekker loopt, ipv de en toen, en toen, en toen. Ik heb mede dankzij Kristel een website waar ik heel trots op ben!


Eveline de Jongh, 
eigenaar RealEve

“We kennen Kristel als een tekstschrijfster die snel en zelfstandig onderwerpen kiest en uitwerkt. De teksten komen overeen met onze verwachtingen en hoeven nauwelijks nog geredigeerd te worden”


Martin Granaat
, Beauclinic

“Kristel heeft een foutloze en vlotte pen en is een prettige partner om mee samen te werken. Ze communiceert  bovendien helder en duidelijk en houdt zich altijd aan afspraken en deadlines”

Johannes Keuning
, Travel Talk